Restaurant Mamma Mia Sibiu

restaurant sibiuO iesire in oras cu prietenii la sfarsit de saptamana, o cina romantica planuita de mult timp, un pranz de relaxare in mijlocul unui program incarcat sau oragnizarea unui eveniment special ce se petrece o singura data in viata, toate acestea pot capata tenta magica a unor clipe de neuitat doar in locatia potrivita.

Sibiul este unul dintre cele mai incantatoare orase istorice ale tarii. Renovarile efectuate doar acum cativa ani scot in evidenta trasaturile arhitecturii germanice medievale, care fac din Sibiu unul dintre acele orase unde granitele par sa fi disparut, aducand ceva din Europa occidentala pe meleagurile pur romanesti. In mijlocul acestei atomsfere boeme ce sarbatoreste bogatia culturala, Restaurantul Pizzerie Mama Mia se incadreaza perfect in peisaj, impletind un meniu de preparate traditional romanesti cu savoarea pizzei si pastelor autentic Italienesti.

Situat in sud-estul orasului, in complexul Cedonia de pe Strada Nicola Iorga, in apropierea Catedralei Ortodoxe Inaltarea Domnului si Sf Ierarh Nicolae, restaurantul este popasul perfect nu doar pentru localnici, ci si pentru turistii aflati in vizita intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii. Amplasarea este incantatoare, in mod special in anotimpurile calde, cand natura incadreaza peisajul deja atat de bogat din punct de vedere arhitectural.

Cu o capacitate de 150 de locuri, Restaurantul Mamma Mia este gazda ideala pentru orice tip de eveniment. Aici se pot organiza atat nunti si botezuri, cat si zile de nastere sau intalniri de afaceri, conferinte, receptii si orice alt fel de intalniri organizate.

La Mama Mia, cei care isi doresc sa petreaca un pranz intim sau o seara speciala, sunt intampinati intr-o locatie de exceptie, cu o atmosfera perfecta pentru relaxare si uitarea grijilor de peste zi si un meniu cu preparate predominant romanesti, ce pot convinge chiar si cel mai exigent client de valoarea si savoarea bucatariei traditionale.

Tot cu dragostea pentru specificul romanesc si cultura Sibiana in gand, restaurantul organizeaza in fiecare Joi “Seara Sibiana“, o sarbatoare a muzicii, dansului si bucatariei pur romanesti cu care avem onoarea sa ne putem mandri. Aceasta este o ocazie unica pentru turistii aflati in trecere prin Sibiu sa simta cu adevarat pulsul orasului si sa guste din traditia specifica acestor locuri, ramanand totusi intr-o ambienta eleganta si de un bogat rafinament.

Pentru ca la Restaurantul Mama Mia accentul se pune pe experienta clientului, totul este pregatit cu o atentie sporita pentru micile detalii, care fac dintr-o simpla masa la restaurant o experienta relaxanta de destindere si detasare din cotidian. Dorim sa oferim clientilor ocazia de a lasa grijile si stresul dincolo de usile restaurantului pentru a se bucura de o ambianta rafinata unde calitatea, bunul gust si confortul fiecarui oaspete in parte reprezinta prioritatea fiecarui membru al personalului.

Va invitam in Restaurantul Mama Mia pentru o portie de relaxare servita alaturi de preparate ce va vor rasfata simturile si reinvia pasiunea pentru bucataria romaneasca.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.