Mamma Mia al Pastelor

paste sibiuPentru restaurantele ce doresc sa se laude cu o bucatarie cu specific italian, pastele sunt acel preparat ce nu are voie sa lipseasca din meniu. Italia este reprezentata pe plan mondial in mod special prin preparatele culinare savuroase specifice acestei zone, iar bucataria italieneasca la randul sau se traduce cel mai simplu intr-o farfurie fierbinte de paste. Pastele imbina intocmai secretele succesului acestei bucatarii atat de indragite: simplitatea si armonia gustului.

La restaurantul pizzerie Mamma Mia ne-am luat angajamentul din a face cinste acestei rafinate si savuroase bucatarii, cu o selectie de paste ce aduc Italia la dumneavoastra in farfurii.

In mod traditional, pastele se impart in paste longa, pastele lungi de genul spaghetelor si tagliatelelor si pasta corta, pastele scurte de genul farfalle, penne, tortellini etc, insa atributele speciale ale fiecarui tip de paste din marea varietate existenta sunt gustul, textura si felul in care acestea se combina cu sosul si ingredientele alese.

La Mamma Mia, combinam toate tipurile de paste si cele mai proaspete ingrediente autentic mediteraneene cu pasiunea pentru gatit, care este sufletul pastelor italienesti. Altfel, oferim iubitorilor de paste toate varietatile la care va pot imbia papilele gustatative, preparate cu atentie la detalii si prezentare, care fac din pastele noastre niste paste cu adevarat “mamma mia

In meniul Mamma Mia gasiti spaghetele sau tagliate cu sunca, bacon, sos de rosii proaspat si gustul bogat al parmezanului, dar si Penne Arabiatta, picante de la ardei iute si puternic aromate de la combinatia de usturoi, sos de rosii si parmezan. Pentru gusturile mai rafinate, lista se incheie cu tortellini absoult deliciosi, un preparat ce se topeste intr-o explozie fina a gusturilor de sunca, smantana si parmezan.

Restaurantul pizzerie Mamma Mia va asteapta sa va potoliti foamea si sa va rasfatati gurmandul interior in Sibiu, la intrarea in complexul Cedonia, cu o portie de paste cum veti mai intalni doar pe coastele Marii Mediteraneene.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.