EVENIMENTE – Restaurant MAMMA MIA

nuntaExista in viata acele evenimente speciale pentru care locatia perfecta este aproape la fel de importanta precum evenimentul in sine. Ambianta, decorul, meniul si personalul sunt o parte integrata a succesului oricarui tip de eveniment, iar restaurantul potrivit poate face diferenta dintre seara de vis mult visata si o petrecere aproape banala.

Pentru zona Sibiului, putine alte localuri sunt la fel de potrivite pentru orice tip de eveniment precum Restaurantul Mamma Mia. Aici, intr-un decor gandit pentru a crea o atmosfera de eleganta, relaxare si rafinament, punem la dispozitia clientilor 150 de locuri si formula magica pentru evenimente de vis: o ambianta potrivita atat pentru mese de afaceri si conferinte, dar si pentru nunta de poveste la care viseaza orice viitoare mireasa.

La Restaurantul Mamma Mia luam in considerare faptul ca fiecare client este diferit si suntem pregatiti sa ne ridicam la exigentele oricarui tip de eveniment. Oferim nopti de neuitat pentru petrecerile de nunta, in care eleganta suava este ingredientul principal, pentru botezuri, intr-o atmosfera potrivita pentru compania mixta si nevoile celor mici, dar si o atitudine de un profesionalism impecabil pentru mesele de afaceri, conferintele si petrecerile companiilor.

Bucataria oferita este predominant traditional romaneasca cu mare atentie pe prezentarea, calitatea si servirea fiecarui produs in parte, pentru a putea oferi experienta completa de rasfat a gusturilor si destindbotezere a simturilor ce ar trebui sa fie baza oricarui eveniment de succes. Ne dorim ca odata ce clientii evenimentelor ne pasesc pragul, acestia sa se poata relaxa cu increderea totala a unui serviciu de calitate si a unei organizari impecabile pentru ca fiecare invitat in parte sa se poata bucura, fara nici o grija, de momentele speciale petrecute sub acoperisul nostru.

Pentru ca fiecare eveniment in sine sa fie absolut perfect, oferim meniuri diverse, cu accent pe savoarea bucatariei Romanesti, intr-o prezentare ce incanta toate simturile. Iar, pentru ca satisfactia clientului este prerogativa noastra, suntem deschisi consultatiilor cu clientul pentru ca fiecare meniu sa reflecte cat se poate de exact preferintele fiecarui organizator in parte.

Pentru a ne arata aprecierea pentru ca ati ales Restaurantul Pizzerie Mamma Mia ca locatie ideala pentru momentele dumneavoastra de suflet, pretul amenjarii, al inchirierii salii si onarariul personalului sunt incluse in ofertele de meniuri personalizate, gandite pentru fiecare dintre dumneavoastra in parte.

Va asteptam pe Strada Nicolae Iorga, in complexul Cedonaia, aflat in apropierea Catedralei Ortodoxe Inaltarea Domnului pentru a crea alaturi de noi amintiri magice si evenimente de poveste ce vor ramane mereu vii in inima dumneavoastra.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.